Mijn visie

Mijn visie op loopbaanadvies..

Wanneer je behoefte hebt aan een nieuwe visie op je loopbaan, kan het helpen om samen naar verheldering te zoeken. In verschillende gesprekken besteden we aandacht aan de dingen die jij belangrijk vindt in het leven en hoe je deze in je werksituatie kunt toepassen. Ik help je graag om antwoorden te vinden waarna je met zelfvertrouwen een nieuwe weg kunt inslaan. 

message
kid-and-baby

Mijn visie op re-intergratie..

Wanneer je door ziekte niet in je huidige functie kunt blijven werken of hierdoor niet goed functioneert, kan er vanuit de werkgever een re-integratie traject worden aangeboden.
De intentie is om op basis van je sterke punten op zoek te gaan naar dat werk wat passend voor je is. Waardoor je weer met plezier naar je werk gaat.

Mijn visie op interim opdrachten..

Elk bedrijf kan te maken krijgen met een plotselinge behoefte aan ondersteuning op het gebied van personeelszaken. Een reorganisatie, (tijdelijke) uitval door ziekte of zwangerschap etc. kunnen redenen zijn waardoor er binnen uw bedrijf extra ondersteuning en expertise nodig is. Door mijn inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen ben ik de juiste persoon om u te helpen een positieve bijdrage te leveren en uw medewerkers weer enthousiast te krijgen.

rose (1)